Om Din Takbutikk AS

Din Takbutikk AS er en leverandør innen tak og blikkenslagerrelaterte produkter. Vi har eget velutstyrt blikkenslagerverksted på Solbergmoen med moderne maskiner og kan dermed utføre de fleste typer oppdrag innen blikkenslager bransjen.

Vi har nært samarbeid med fabrikkene som leverer våres produkter. Det har gitt oss kunnskap om produksjon, materialer og håndtering. En kunnskap vi bruker hver dag for å levere tak og fasadløsninger av høy kvalitet til våre kunder – til en konkurransedyktig pris. Våre kunder består i dag av både privat og proffkunder.

Sikkerhet og rådgivning

Det er vårt mål å bli den foretrukne leverandøren av takprodukter for håndverkere og gjør-det-selv-folk – en stor gruppe av kvalitets- og prisbevisste forbrukere. Vi lyktes bare ved å være nær kunden og ved å gi en positiv opplevelse “hele veien gjennom”.

Alle våre ansatte er erfarne takrådgivere og har god kunnskap om alle problemene som kan oppstå når man kjøper et nytt tak. Hos Din Takbutikk AS hjelper vi deg med å gjøre det riktige valget, så du får produktet som dekker dine behov 100%.

Spar tid og penger på vårt brede utvalg

Din Takbutikk AS leverer tak- og fasadløsninger for store og små oppgaver i både faste og standardlengder – fra halvtaket over villa taket til fasaden til en fabrikkhall. Uansett hvilken type du leter etter, kan vi hjelpe. Vårt program tilbyr en rekke tak og veggbelegg for de fleste formål.

Uansett omfanget og størrelsen på oppgaven, kan du alltid bestille direkte fra Din Takbutikk AS.

Du har alltid lett tilgang til oss

Våre produkter selges både til byggemarkeder, håndverkere og private. Trenger du noen varer raskt? Da har vi lagersalg i våres butikk i Solbergmoen. Du finner våre nåværende åpningstider her.

Ønsker du personlig råd, vennligst kontakt en av våre rådgivere på telefon 9222 6666.

Våre ansatte gir glade kunder

Gratis befaring
Få et tilbud
Besøk oss
Kontakt oss